Chris Klemmetvold

Chris Klemmetvold.jpg

Foto: Oda Hveem

Chris Klemmetvold har 15 års erfaring med organisasjons- og forretningsutvikling og er gründeren bak Medarbeiderne AS som ansetter tidligere rusavhengige. Selskapet nekter å ta imot lønnstilskudd eller ha kandidater i praksis. Ordinære ansettelser, ansvar og tillit har ført til en virksomhet som i dag har 30 medarbeidere med rusbakgrunn som årlig skaper verdier for rundt 14 millioner kroner og går med overskudd.

 

Klemmetvold sier at tillit er nøkkelen til suksess. Han behandler alle ulikt, men syr ikke puter opp under armene på noen. Han har ofte sagt «Jeg driter i hva slags dop du har brukt, så lenge du har lyst på jobb». 

I dag jobber Klemmetvold blant annet for Impact Startup som forretningsutvikler for å hjelpe sosialentreprenører i startfasen, samtidig som han gjennom Utrette.no AS er konsulent for større virksomheter som vil bli bedre på arbeidsinkludering.

Han debuterer i vår som forfatter med boka «Håndbok i sosialt entreprenørskap» som er skrevet som starthjelp til de som vil bygge en bedrift som løser samfunnsproblemer.

Chris Klemmetvold deltar i panelsamtalen om arbeid.